Workshop Fryske Dichter- Locatie Twa in Ien/ Echtenerbrug (middag)

Sigrid Kingma, dichter van Fryslân zal met de kinderen van de bovenbouw gaan dichten. In het Frysk, Nederlands of een combinatie van. Alles is mogelijk. Van de gedichten zal een Jong Tsjûkemar lied geschreven worden, hoe uniek is dat! Sigrid komt op 4 verschillende locaties, let daar goed op bij het inschrijven.

Advies groep: vanaf groep 4
Locatie: divers, let goed op bij het inschrijven (locatie is niet te wijzigen)
max aantal kinderen: 30

Let op, kom jij lang niet tot de 30 leerlingen? Vraag dan nog een een andere klas van jouw school erbij. Lukt dit niet, graag contact op nemen met Jong Tsjûkemar om zo nog een combinatie te maken. Zo maken optimaal gebruik van de workshop.

Vereiste: Leerkracht van de desbetreffende groep is aanwezig bij de workshop.

Een leuk extraatje, maak een foto van je gedicht en tag op Instagram Jong Tsjûkemar. Wie weet komt er nog een leuk presentje jouw kant op!

 

Hoe werkt het inschrijven:
Activiteiten: Bezoek bij de boeren, fryske dichter, ringslangen, woudagemaal, boswandeling : vul aantal 1 in bij reservering, pagina later vul je het daadwerkelijke aantal kinderen in waar dit expliciet wordt gevraagd.

Activiteiten: Colorrun en Tekening: Vul gelijk  bij de reservering (eerste pagina)  het daadwerkelijk aantal kinderen in.
En bij de kleurplaat, het aantal te ontvangen kleurplaten. Je vult op de pagina erna, hetzelfde aantal weer in.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

mei 08 2023

Tijd

12:00 - 13:30
QR code